GOUDEN CULTUUR

SENIORENACTIVITEIT

 

MET DIT KEER EEN UNIEKE VOORSTELLING OP DE ZATERDAGMIDDAG! (OM DEZE VOORSTELLING MOGELIJK TE MAKEN) 22 SEPTEMBER 2018 VAN 14:00 UUR TOT 16:00 UUR.

'DE ZINGENDE KOFFIEKAR'
 

Een optreden van de Zingende Koffiekar is immer een belevenis op maat. De vijf personages van de Zingende Koffiekar: Juffrouw Petra als beheerster van de Koffiekar, de Diridingus Ingrid, Leanne de Diva, Nico de Nerd en Techneut Steven, nemen hun publiek mee in allerhande belevenissen.
 
De ene keer actueel op het nieuws van die dag, dan weer lekker de laatste roddels bijwerken uit de bladen, of is er empathie omdat er iets ingrijpends is gebeurd bij een van ons (of U?). Dit wordt afgewisseld door thematische blokken zang. 
Kwaliteit van zang, vaak meerstemmig, blijft voorop staan maar een lichte interactie met het publiek wordt niet geschuwd. Koffie en thee worden ruim geschonken met natuurlijk iets lekkers er bij. 

Bent u senior en wilt u een gratis, gezellige middag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met vrijdag 21 september. Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!
 

 

OPGAVEFORMULIER 'DE ZINGENDE KOFFIEKAR' ZATERDAGMIDDAG 22 SEPTEMBER 2018 VANAF 14:00 UUR /GOUDEN CULTUUR