GOUDEN NATUUR

 

WOENSDAGMIDDAG 23 MEI 2018 VAN 14:00 UUR TOT 16:00 UUR.
 

DC_1777-b1-webfoto
 

WORDT GOUDEN NATUUR VERZORGD DOOR LOUIS FRAANJE !
 

MET DE LEZING: 'DE VELUWE IN DE LENS GEVANGEN'.
 

 
Louis Fraanje is naast een begenadigd verteller ook een zeer getalenteerde natuurfotograaf. Samen met zijn vrouw Fransien Fraanje zwerven ze over de heide en door de bossen van de Veluwe. 
Maar ook nemen zij u mee naar de Vallei aan westkant van het gebied. Beiden hebben ze oog voor details, daardoor hebben de door hun gemaakte natuurfoto’s een heel eigen karakter.
 
 
Louis Fraanje is naast een begenadigd verteller ook een zeer getalenteerde natuurfotograaf. Samen met zijn vrouw Fransien Fraanje zwerven ze over de heide en door de bossen van de Veluwe. Maar ook nemen zij u mee naar de Vallei aan westkant van het gebied. Beiden hebben ze oog voor details, daardoor hebben de door hun gemaakte natuurfoto’s een heel eigen karakter.
 
 
Ontmoetingen met  het grote wild zoals o.a. wilde zwijnen, edelherten, reeën, vossen komen als het ware tot leven. Ook wordt er aandacht besteed aan de vogelwereld op de Veluwe. Kortom een natuurpresentatie met vele uiteenlopende onderwerpen.

Meer info:

www.de-veluwenaar.nl 

 

Bent u senior en wilt u een gezellige middag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met woensdagochtend 23 mei. Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!