Gelderland helpt mee met de 'Samen voor de voedselbank' actie!

 
 
 
Namens De Voedselbank, Omroep Gelderland en De Meerpaal willen wij iedereen bedanken in Ede die heeft bijgedragen aan de voedselbank actie 2016 van 'Gelderland helpt'! 
 

Opgepast! Verslaggevers crossen door de provincie voor Voedselbank.

 

De uitdaging is wie de meeste producten binnenhaalt voor de Voedselbankactie. Vorig jaar deden de verslaggevers ook al een heuse battle, die toen eindigde in het voordeel van Marc Loeven. Vandaag dus nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Volop hulp

Beiden hebben hulp: Reinier heeft Tim mee, een 27-jarige IT'er die niet vies is van een partijtje sjouwen. Marc heeft hulp van Colinda, die zichzelf spontaan heeft aangemeld en ook Jan, vrijwilliger bij de voedselbank in Zutphen, helpt Marc een handje mee.

Reinier rijdt met zijn paarse busje door de Achterhoek, en zijn eerste stop was bij villa Mondriaan in Winterswijk. Daar kregen mensen die houdbare producten inleverden 2 euro korting op de toegangsprijs. Marc trok naar buurthuis De Meerpaal in Ede, waar de opbrengst alvast prima was.

Beluister hieronder de melding op Radio Gelderland en zie de verslaggeving op de website van Omroep Gelderland betreffende De Meerpaal Ede:

www.omroepgelderland.nl/nieuws/2123590/Opgepast-Verslaggevers-crossen-door-de-provincie-voor-Voedselbank
 

www.omroepgelderland.nl/nieuws/2123082/Meerpaal-Ede-wordt-inzamelpunt-voedselbankactie
 

De opbrengst in De Meerpaal is alvast niet verkeerd!

 

 

   

 

"Bernard: hier tellen en onderhandelen we aan de kassa. Jullie donatie was goed voor de ongelooflijke hoeveelheid van 48 volle voedselbankpakketten. Maar de filiaalmanager heeft dit na beraad afgerond op 50 voedselbankpakketten. En dit direct doorgeboekt naar hun distributiecentrum. Gaat met de eerste vrachtwagen waar plek in is naar het verdeelcentrum van de voedselbank om te worden verdeeld over de provincie. Mooi he! Groetjes Marc"

Marc in onderhandeling voor het goede doel!