Nieuw! Cursus Tai Chi Tao

 
 

Mijn naam is Ilse Willems en ik ben Tai Chi Tao-docent. Op 6 september 2017 start ik een cursus in buurthuis de Meerpaal in Ede.

 

Tai Chi Tao is een duizenden jaren oude bewegingsleer uit China. De eerste beoefenaars keken naar de bewegingen in de natuur om hun heen en vertaalden deze naar menselijke bewegingen, soms als vechtkunst en soms naar meditatieve oefeningen. Deze laatste vorm gaan wij beoefenen. Door het zachtjes strekken rekken van pezen en spieren brengen we lichaam en geest in balans.

 

De korte en sierlijke oefeningen zijn makkelijk aan te leren en door iedereen uit te voeren, ook door mensen met een beperking. Een aantal van de oefeningen word zittend gedaan. Hierbij gaat het er niet zo zeer om een perfecte oefening  neer te zetten,  plezierig bezig zijn met je eigen lichaam staat voorop.

 

Naast Tai Chi Tao-oefeningen , besteden we ook aandacht aan Qi-gong, meditatief lopen en korte meditaties. Mantra zingen en massages behoren tot de mogelijkheden. Altijd in overleg met de deelnemers.

 

Ben je nieuwsgierig en wil je graag weten of Tai Chi Tao iets voor je is. Een gratis en vrijblijvende proefles is altijd mogelijk. Graag van tevoren aanmelden.

 

Enkele praktische zaken:
 

- De start is woensdag 6 september om 10.30 uur.

- Locatie: Buurthuis de Meerpaal, Industrielaan 1
  6717 EL Ede.

- De Meerpaal is uitstekend toegankelijk voor mensen met
  een rollator of rolstoel.

- Een cursus duurt 10 lessen van één uur, wekelijks
  muv de schoolvakanties.

- De kosten bedragen € 7,-- per les.

- Speciale kleding is niet nodig. Wel is het handig om dikke
  sokken of
 soepele gymschoentjes te dragen.

- Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de cursus
  of gratis proefles? Neem dan contact met me op: 

 

Telefoon 0318 668 664 of mail naar ilsewill@xs4all.nl

 

Contact

Buurthuis De Meerpaal

Industrielaan 1
Ede
6717 EL

0318-630514