Het team 'De Meerpaal Ede' is compleet en goed nieuws, we zijn geselecteerd en ingeloot voor het NK Scootmobiel op 27 juni!
 

 
De Meerpaal Ede doet namelijk namens de Provincie Gelderland mee aan het Nederlands Kampioenschap Scootmobiel op het racecircuit Zandvoort!
 

Want Gouden Dagen Nederland presenteert en organiseert op 27 juni het NK Scootmobiel op het racecircuit Zandvoort met ondersteuning van Veilig Verkeer Nederland, Circuit Zandvoort, de Vriendenloterij, Badoux en Mango Mobility. 

12 Teams van 6 ouderen (75 plus) uit de provincies binden de strijd met elkaar aan naar de felbegeerde titel 'Nederlands Kampioen Scootmobiel'.

'Ouderen rijden met scheurende banden tussen pionnen door en dienen allerlei pittige obstakels te omzeilen met als hoogtepunt de wip-wap hindernis die genomen dient te worden'. 

 Met dit landelijke evenement wordt er landelijk aandacht gevraagd voor eenzaamheid onder ouderen en mobiliteit en verkeersveiligheid voor ouderen!

Nadat eerst Hugo Borst, ouderen boegbeeld en de minister en BN-rs uit de politiek, sport- en artiestenwereld hun coureurs kunsten laten zien, gaan daarna de provincies met elkaar strijden. De Meerpaal gaat met 6 coureurs en een ondersteunend team namens de Provincie Gelderland meedoen!

Want ook vanuit Gelderland vragen wij aandacht voor eenzaamheid onder ouderen!!!

Team 'De Meerpaal' Gelderland wordt mede ondersteund door AH-XL Ede!Wilt u meer informatie of iets betekenen met betrekking tot het Nederlands kampioenschap Scootmobiel. Neem dan contact op met De Meerpaal/Bernard/Coördinator Gouden Dagen Ede.