CURSUS DIGITAAL FOTOBEWERKEN 

 

Voor wie?


Deze cursus is bedoeld voor mensen die foto's willen bewerken op hun computer en nog geen of weinig ervaring hebben met het werken met Photoshop Elements of een vergelijkbaar programma. (Deze cursus kan ook als vervolg dienen op de cursus Digitale Fotografie.)
 

Waar?

In Buurthuis De Meerpaal, in de Computerruimte.

Wanneer?

Donderdagavond wekelijks van 19:30 uur tot 22:00 uur. We beginnen weer op donderdag 21 september 2017 en eindigen op donderdag 2 november 2017 (19 oktober is er geen cursus i.v.m. de Herfstvakantie).

Het betreft een cursus van 6 lessen.

Kosten?

E60 per 6 lessen/ Docent: Dick Boschloo (fotograaf).

Wat kun je leren?
 

In deze cursus werken we met het programma Photoshop Elements 13/14. Dit is een programma met erg veel mogelijkheden. We beginnen rustig met de manieren om orde te scheppen in de grote aantallen digitale foto's die we in de loop van de jaren hebben verzameld. Daarna gaan we echt fotobewerken: Lichter/donkerder maken, kleuren aanpassen, storende elementen in de foto's wegpoetsen, foto's combineren. Er is uitgebreid ruimte voor individuele vragen en specifieke problemen.Belangrijk!
 

Het is handig om eigen digitale foto's mee te nemen op uw digitale camera of een usb-stick. Er zijn laptops beschikbaar, maar wanneer u liever een eigen laptop meeneemt, kan dat ook.

 

Inschrijven: Er zijn nu nog 6 plaatsen vrij! Leest u, voordat u zichzelf inschrijft voor de cursus, onze cursusvoorwaarden nog even.

 Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier;

Door een mailtje te sturen naar info@meerpaalede.nl; 

Kan bij de receptie van De Meerpaal;

Of door te bellen naar 0318-630514.

 

 

Industrielaan 1
6717 EL Ede
Tel. 0318-630514
Mail: 
info@meerpaalede.nl

Contact

Buurthuis De Meerpaal

Industrielaan 1
Ede
6717 EL

0318-630514