CURSUS DIGITAAL FOTOBEWERKEN 

 

Voor wie?


Deze cursus is bedoeld voor mensen die foto's willen bewerken op hun computer en nog geen of weinig ervaring hebben met het werken met Photoshop Elements of een vergelijkbaar programma. (Deze cursus kan ook als vervolg dienen op de cursus Digitale Fotografie.)

Waar?

In Buurthuis De Meerpaal, in de Computerruimte.

Wanneer?

Wekelijks van 19:30 uur tot 22:00 uur. We beginnen wanneer we voldoende aanmeldingen hebben En de maatregelen het toelaten in het najaar van 2020.

Het betreft een cursus van 8 lessen.

Kosten?

E80 per 8 lessen/ Docent: Dick Boschloo (fotograaf).

Wat kun je leren?
 

 We gaan aan de slag met onze digitale foto's. We gaan ze lichter en donderder maken, rechtzetten, kleuren aanpassen, storende elementen verwijderen, samenvoegen en met lagen werken. Met Photoshop Elements kun je heel veel en met deze cursus gaan we met de belangrijkste functies uitgebreid behandelen. Ook komt de organiser functie aan bod waarmee je orde kunt scheppen in een overdaad aan digitale foto's.

Het programma dat op de computers in de cursusruimte staat is Adobe Photoshop Elements versie 2018 en 2020. Mocht je een laptop hebben met dit programma dan kun je die ook meenemen. Eerdere versies van Photoshop Elements, vanaf versie 6.0, hebben alle belangrijke functies ook al en kunnen ook gebruikt worden. De layout van het programma ziet er dan alleen wel wat anders uit.
Belangrijk!
 

Het is handig om eigen digitale foto's mee te nemen op uw digitale camera of een usb-stick. Er zijn laptops beschikbaar, maar wanneer u liever een eigen laptop meeneemt, kan dat ook.

 

Inschrijven: Er zijn nu nog 6 plaatsen vrij! Leest u, voordat u zichzelf inschrijft voor de cursus, onze cursusvoorwaarden nog even.

 Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier;

Door een mailtje te sturen naar info@meerpaalede.nl; 

Kan bij de receptie van De Meerpaal;

Of door te bellen naar 0318-630514.

 

 

Industrielaan 1
6717 EL Ede
Tel. 0318-630514
Mail: 
info@meerpaalede.nl

Inschrijfformulier Digitaal Fotobewerken Dinsdagavond