DIGITALE FOTOGRAFIE VERVOLG CURSUS 

 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog bewuster willen gaan fotograferen. Die al wel wat weten over hoe de camera werkt (bijvoorbeeld omdat ze al de eerste cursus Digitale fotografie hebben gevolgd) maar die nog wat meer willen opsteken over compositie en perspectief, selectief scherpstellen en contrasten. Aan de hand van opdrachten gaan we actief aan de slag. Ook is er nog ruimte voor technische vragen.
 
Of u nu met een compact camera of een spiegelreflex fotografeert, deze cursus is voor u!

 

Waar?

In Buurthuis De Meerpaal, in de Blauwe zaal.

Wanneer?

Woensdagavond wekelijks van 19:30 uur tot 22:00 uur. We starten bij voldoende aanmeldingen. Het betreft een cursus van 6 lessen.

Kosten?

E 60,00 per 6 lessen/Docent: Dick Boschloo (fotograaf).
 

 

Wat kun je leren?

In 6 avonden gaan we aan de hand van de eigen camera's zien wat er allemaal mogelijk is.  De groep is klein genoeg zodat er voldoende tijd is voor individuele vragen.
Belangrijk!

Vergeet niet uw digitale camera mee te nemen naar de cursus! Met deze cursus wordt u uitgedaagd om te experimenteren met uw eigen camera, de mogelijkheden ervan te benutten en bewuste keuzes te maken.

 

Inschrijven: Er zijn nog voldoende deelnemersplaatsen!Leest u, voordat u zichzelf inschrijft voor de cursus, onze cursusvoorwaarden nog even.

 


 Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website;

Door een mailtje te sturen naar info@meerpaalede.nl;

Kan bij de receptie van De Meerpaal;

Of door te bellen naar 0318-630514.

 

Industrielaan 1
6717 EL Ede
Tel. 0318-630514
Mail: info@meerpaalede.nl

INSCHRIJFFORMULIER DIGITALE FOTOGRAFIE VOOR GEVORDERDEN