DIGITALE FOTOGRAFIE

 

Voor wie?

Fotograferen met een digitale camera is leuk om te doen. Maar de meeste camera's hebben tegenwoordig een overdaad aan instellingen en mogelijkheden.
Deze cursus is bedoeld voor mensen die bewuster willen gaan fotograferen. Die meer willen weten over hoe de camera werkt, wat u allemaal kunt instellen en waarom u dat zou willen doen.
 
Of u nu met een compact camera of een spiegelreflex fotografeert, deze cursus is voor u!

 

Waar?

In Buurthuis De Meerpaal, in de Soos/of de Blauwe zaal.

Wanneer?

Woensdagavond wekelijks van 19:30 uur tot 22:00 uur. We beginnen weer in het najaar van 2020 op woensdagavond 23 september. Het betreft een cursus van 8 lessen.

Kosten?

E 80 per 8 lessen/ Docent: Dick Boschloo (fotograaf).
 

 

Wat kun je leren?

In 8 avonden gaan we aan de hand van de eigen camera's zien wat er allemaal mogelijk is. Verschillen tussen de diverse typen digitale camera's komen aan de orde. Jpeg compressie, flitsinstellingen, belichtingscorrecties, ISO-waardes en sluitertijden. Met eigen opnames gaan we kijken welke invloed deze instellingen hebben en hoe u tot een mooiere foto komt. Ook praktische zaken zoals compositie komen aan bod. De groep is klein genoeg zodat er voldoende tijd is voor individuele vragen.
Belangrijk!
Vergeet niet uw digitale camera mee te nemen naar de cursus! Met deze cursus wordt u uitgedaagd om te experimenteren met uw eigen camera, de mogelijkheden ervan te benutten en bewuste keuzes te maken.

 

Inschrijven: Er zijn nog 5 plaatsen vrij!Leest u, voordat u zichzelf inschrijft voor de cursus, onze cursusvoorwaarden nog even. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website;

Door een mailtje te sturen naar info@meerpaalede.nl;

Kan bij de receptie van De Meerpaal;

Of door te bellen naar 0318-630514.

 

Industrielaan 1
6717 EL Ede
Tel. 0318-630514
Mail: info@meerpaalede.nl

INSCHRIJFFORMULIER DIGITALE FOTOGRAFIE WOENSDAGAVOND.