Cursus Tai Chi Tao
Instroom mogelijk tijdens de cursus!

 
Let op, wegens omstandigheden zijn de data aangepast! Voorlopig zijn er geen lessen. Totdat Ilse weer terug kan komen, is er voorlopig nog geen Tai Chi Tao.
 

Mocht u als deelnemer/cursist een kaartje naar Ilse willen sturen, neem dan even contact op met De Meerpaal.
 
 

Mijn naam is Ilse Willems en ik ben Tai Chi Tao-docent. 

 

Tai Chi Tao is een duizenden jaren oude bewegingsleer uit China. De eerste beoefenaars keken naar de bewegingen in de natuur om hun heen en vertaalden deze naar menselijke bewegingen, soms als vechtkunst en soms naar meditatieve oefeningen. Deze laatste vorm gaan wij beoefenen. Door het zachtjes strekken rekken van pezen en spieren brengen we lichaam en geest in balans.

 

De korte en sierlijke oefeningen zijn makkelijk aan te leren en door iedereen uit te voeren, ook door mensen met een beperking. Een aantal van de oefeningen word zittend gedaan. Hierbij gaat het er niet zo zeer om een perfecte oefening  neer te zetten, plezierig bezig zijn met je eigen lichaam staat voorop.

 

Naast Tai Chi Tao-oefeningen, besteden we ook aandacht aan Qi-gong, meditatief lopen en korte meditaties. Mantra zingen en massages behoren tot de mogelijkheden. Altijd in overleg met de deelnemers.

 

Ben je nieuwsgierig en wil je graag weten of Tai Chi Tao iets voor je is. Een gratis en vrijblijvende proefles is altijd mogelijk. Graag van tevoren aanmelden.

 

Enkele praktische zaken:
 

  • De aanvang van de cursus is op woensdag: 10.45 uur tot 11:45 uur.
    Locatie: De Soos in Buurthuis de Meerpaal, Industrielaan 1, 6717 El Ede.
  • De Soos van De Meerpaal is uitstekend toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel via de zij-ingang van De Meerpaal!
  • Een cursus duurt 10 lessen van één uur, wekelijks  m.u.v. de schoolvakanties .
  • De kosten bedragen € 7,- per les.
  • Speciale kleding is niet nodig. Wel is het handig om dikke sokken of soepele gymschoentjes te dragen.
     

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de cursus of gratis proefles? Neem dan contact met me op: 

Telefoon 0318 668 664 of mail naar   ilsewill@xs4all.nl  

 

INSCHRIJFFORMULIER TAI CHI TAO