ZAALVERHUUR

 

Buurthuis De Meerpaal verhuurt ruimten voor 1 tot ongeveer 50 personen aaorganisaties zonder winstoogmerk, verenigingen, stichtingen, werkgroepen en belangengroepen. 

(Aan particulieren kunnen helaas geen ruimten worden verhuurd. Uw feestje moet u dus ergens anders vieren...)

 

Onze ruimtes zijn ruim, goed verzorgd en doeltreffend ingericht en wat ook belangrijk is; De Meerpaal is sfeervol! Neem een kijkje op onderstaande pagina's in het zij-menu voor een impressie van de zaaltjes/zalen en overige ruimten! 

Voor koffie, thee en overige consumpties kan ook gezorgd worden en het gebruik van diverse apparatuur en faciliteiten is eveneens mogelijk. Want De Meerpaal beschikt tevens over WIFI en diverse (audiovisuele) apparatuur.
 

Wilt u een zaaltje huren of een mogelijke optie op een zaaltje doorgeven? Neem dan contact op met de Coördinator en informeer naar de prijzen en de beschikbaarheid van de ruimten/zaaltjes:
                        

Tel. 0318-630514 

info@meerpaalede.nl

 

U kunt eventueel ook digitaal via de 'Boek een afspraak'- link onderaan de pagina d.m.v. reservio.com een optieboeking doen, nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en verzonden, nemen wij contact met u op om u te informeren over de beschikbaarheid en de prijzen. 

Let op! De boeking is dus een voorstel en geen definitieve, daadwerkelijke boeking! Wij moeten namelijk beoordelen of de ruimte vrij is en of u aan de doelgroep voldoet van de Meerpaal. Geeft u a.u.b. bij
stap 2 in het vak NOTE aan:

 

  • Voor welke organisatie (met de adresgegevens van uw organisatie) u een aanvraag doet. 
  • In welke ruimte u interesse heeft, met de specifieke begin- en eindtijd.
  • Hoeveel personen er komen en wat de eventuele wensen zijn m.b.t. de servering van koffie/thee en de overige dranken.

 Boek een afspraak via reservio.com