GOUDEN sPONSORS

ORGANISATIES EN BEDRIJVEN

 

Komt straks uw bedrijfsnaam op één van de pagina's van de 4 Gouden Dagen activiteiten te staan?


Wij zoeken namelijk organisaties en bedrijven die Gouden Dagen Ede van De Meerpaal willen ondersteunen!
 

 

Wat kan het Gouden Dagen programma u eventueel bieden:

  • Invulling MVO beleid.
  • Vermelding in communicatie-uitingen van De Meerpaal/Gouden Dagen Locatie Ede.
  • Recht om zelf Gouden Dagen events voor relaties te organiseren.
  • Werknemerssatisfactie door:
     
- Bevordering gevoel van trots en betrokkenheid bij bedrijf.
 
- Gratis verlofdagen ten behoeve van vrijwilligerswerk bij de uitvoering van de Gouden Dagen arrangementen. Onder voorbehoud van de mogelijkheden.
 
- Werknemers kunnen eventueel ook namens het bedrijf donateurs voor Gouden Dagen werven: telefonisch, op straat, bij lokale evenementen of huis-aan-huis (Goodwill).
 
 

U kunt een Financiële  bijdrage doen maar u kunt dus ook denken aan het beschikbaar stellen van medewerkers, bijvoorbeeld om met ouderen op pad te gaan om Gouden wensen te vervullen of eventueel aan het beschikbaar stellen van materialen, sprekers en entertainers voor Gouden Cultuur en/of Gouden Natuur.

 
Maar u kunt ook netwerken voor ons, of op uw website en in uw communicatie-uitingen, aandacht besteden aan Gouden Dagen Ede en De Meerpaal.
 
 
Wellicht kunnen bijvoorbeeld de jaarlijkse NLdoet Dagen van het Oranjefonds een leuke reden voor uw organisatie zijn, om voor De Meerpaal als Gouden Dagen Locatie, met ouderen op stap te gaan?
 
U kunt dan bijvoorbeeld aan verschillende Gouden wensen van ouderen uit onze wensboom, een aantal werknemers koppelen, die vervolgens meegaan om de wens te vervullen. Als uw medewerkers dan ook foto's maken, plaatsen wij die weer op onze site en in een persbericht en tevens sturen wij die op naar Gouden Dagen Nederland.
 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Coördinator Gouden Dagen Ede/De Meerpaal:
 
Bernard Lekkerkerker
 

Email: beheer@meerpaalede.nl
Telefoon: 0318-630514

 
 
Alvast ontzettend bedankt!!!