GOUDEN CULTUUR

Meer Goud voor Oud!

 
Wij nodigen u als senior uit voor een gezellige woensdagmiddag vol met entertainment. Het entertainment bestaat per maandelijkse woensdagmiddag uit een muziek-, film- of een theateroptreden en vindt plaats in onze Grote zaal.
 
De activiteit Gouden Cultuur vindt 1 keer per maand plaats op de woensdagmiddag van 14:00 uur tot uiterlijk 16:00 uur (In de vakanties vindt er geen Gouden Cultuur plaats).
 
De toegang is gratis en u krijgt er van ons een kopje koffie en/of thee met een versnapering bij! (Een eventueel ander drankje moet u zelf betalen.)
 
            
 
 
(Zie voor ons voorlopige programma de onderliggende pagina's in het zij-menu. U kunt ook voor meer informatie klikken op de desbetreffende woensdagmiddagen hieronder).

 
De eerstvolgende data voor Gouden Cultuur (Meer Goud voor Oud) zijn:
 
 
 
 

 

Heeft u als senior al interesse in een maandelijkse, gezellige entertainmentmiddag en vindt u het leuk om andere senioren te ontmoeten? Geef u dan snel op! Want vol is vol!


 

U kunt zich op verschillende manieren opgeven:

  • Via de telefoon, ons telefoonnummer is: 0318-630514.
  • U kunt langskomen en u zelf bij de receptie van Buurthuis De Meerpaal opgeven.
  • Een mailtje sturen naar info@meerpaalede.nl
  • Het opgave formulier invullen en verzenden. Dit formulier staat onderaan de pagina van de desbetreffende themawoensdagmiddagen hierboven aangegeven.
  • Of een briefje schrijven en deze op de post doen en versturen naar:


Buurthuis De Meerpaal
Industrielaan 1
6717 EL Ede

 

Vermeldt u alstublieft:
Uw naam.
Uw adres.
Uw contactgegevens, bv. uw telefoonnummer.

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!
 

Het programma Gouden Cultuur zet in op het verhogen van het welbevinden van ouderen door kunst en cultuur. Cultuurdeelname kan ouderen helpen om langer zelfstandig te blijven wonen.