GOUDEN CULTUUR

Meer Goud voor Oud!

 
Wij nodigen u als senior uit voor een gezellige dinsdagmiddag vol met entertainment. Het entertainment bestaat per maandelijkse dinsdagmiddag uit een muziek-, film- of een theateroptreden en vindt plaats in onze Grote zaal.
 
De activiteit Gouden Cultuur vindt 1 keer per maand plaats op de dinsdagmiddag van 13:30 uur tot uiterlijk 15:30 uur (In de vakanties vindt er geen Gouden Cultuur plaats).
 
De toegang is gratis en u krijgt er van ons een kopje koffie en/of thee met een versnapering bij! (Een eventueel ander drankje moet u zelf betalen.)
 
            
 
 
Zie voor ons voorlopige programma de onderliggende pagina's in het zij-menu. U kunt ook voor meer informatie klikken op de desbetreffende dinsdagmiddagen hieronder.
 
 

Dinsdag 10 maart

Dinsdag 17 maart

 

 


Heeft u als senior al interesse in een maandelijkse, gezellige entertainmentmiddag en vindt u het leuk om andere senioren te ontmoeten? Kom dan eens langs!


 

U kunt zich op verschillende manieren opgeven:

  • Via de telefoon, ons telefoonnummer is: 0318-630514.
  • U kunt langskomen en u zelf bij de receptie van Buurthuis De Meerpaal opgeven.
  • Een mailtje sturen naar info@meerpaalede.nl
     

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige dinsdagmiddagen!
 

Het programma Gouden Cultuur zet in op het verhogen van het welbevinden van ouderen door kunst en cultuur. Cultuurdeelname kan ouderen helpen om langer zelfstandig te blijven wonen.