GOUDEN CULTUUR

 

WOENSDAGMIDDAG 16 mei 2018 VAN 14:00 UUR TOT 16:00 UUR.

 

Stichting de vreugdefabriek met de voorstelling 'de Krasse knarren'
 

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door een accordeonist die oude liedjes speelt op zijn Magic Accordeon. 
 
Wanneer iedereen binnen is en een plekje heeft gevonden, draaien we een paar luisterliedjes op de achtergrond.
 
Tijd voor de Oud Hollandse Bingo, afhankelijk van de vraag draaien we 1 of naar wens 2 rondjes plingo/bingo. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen voor de deelnemers.
 
Voetjes van de vloer of gezellig meedeinen aan de tafel op lekkere meezingers.
 
U kunt ook verzoekplaatjes aanvragen, wij beschikken over een muziekcollectie vanaf de jaren 30. Een foxtrot, quickstep, Zuid Amerikaans of Rock and Roll, maar ook oude dansen zoals een Veleta, Polka of Wals draaien wij met liefde en plezier. 
 
Het rad van de muziek: Dit is een interactief onderdeel van ons programma, waarbij het gehele publiek op verschillende wijze wordt betrokken.
 
Foto's en filmbeelden uit het verre verleden: op een groot beeldscherm projecteren wij oude beelden van dorpen en steden uit de omgeving van uw locatie. Uw zult ongetwijfeld de beelden herkennen van hun oude woonplaats.

Bovendien draaien we beelden van oude tv programma's, reclame en belangrijke gebeurtenissen uit het verleden. Deze beelden zijn doorlopend te zien!
 
 
Bent u senior en wilt u dit keer wel een zeer bijzondere en gezellige feestmiddag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met woensdagochtend 16 mei. Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!
 

 

OPGAVEFORMULIER WOENSDAGMIDDAG 16 MEI 2018 VANAF 14:00 UUR/GOUDEN CULTUUR.