GOUDEN CULTUUR

 

 

 

DinsdagMIDDAG 17 maart 2020 VAN 13:00 UUR TOT 15:00 UUR.

 

Een fotografie/multivision schow van Forever proctions/Het duo Martina & Guus Reinaertz

DE PRACHTIGE FOTOBOEKEN VAN DIT DUO ZIJN TE VINDEN IN DE BOEKHANDEL. ZIJ WILLEN VOOR U EEN MOOIE MULTIVISION HDVA SHOW GEVEN OVER Zuid-Limburg – cultuur en natuur met een zachte G

 

 

“Het is voor mij heerlijk om Limburg op bijna alle momenten van het jaar en van de dag te observeren, te letten op de positie van de zon, het steeds weer veranderende licht, de wisseling van de seizoenen.

 

De enige regelmaat in de natuur is immers de overweldigende opeenvolging van veranderingen. Ik ben daarbij steeds op zoek naar eenvoud en balans. Mijn doel is het tonen van Limburg met z’n eigen cultuur en natuur, in zijn oneindige verscheidenheid.

 

Details zijn voor mij dan onuitputtelijke inspiratiebronnen, met hun aanstekelijke hoeveelheid aan vormen, ideeën en kleuren.

 

In mij zit tevens een drang om op te komen voor de schoonheid van dit landschap. Bovendien wil ik met mijn beelden proberen te bereiken, dat mensen zich ervan bewust worden, hoe belangrijk het is om de natuur en cultuur van hun streek te koesteren en ze daarnaast actief te beschermen!”


Het boek “Zuid-Limburg vier seizoenen tegen het licht” van Martina &Guus Reinaertz in vier talen kunt u ook Bestellen.

 

 

Bent u senior en wilt u een gezellige middag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met dinsdagochtend 17 maart. 

Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!