GOUDEN CULTUUR

MET: MEER GOUD VOOR OUD!

 

 

WOENSDAGMIDDAG 22 november 2017 VAN 14:00 UUR TOT 16:00 UUR.

 

 

Ernst en humor in de trouwzaal!

 

Diny Zimmer heeft een lange carrière achter de rug als trouwambtenaar in de gemeente Ermelo. 'Ernst en humor in de trouwzaal' is de titel van de door haar werk tot stand gekomen lezing. Ze wisselt vertellingen af met liedjes en gedichten vanuit haar christelijke levensovertuiging. 

 
 
Ruim 900 huwelijksvoltrekkingen heeft zij op haar naam staan en was met name populair bij aanstaande bruidsparen vanwege haar humor. Tijdens haar lezingen heeft ze dan ook meestal de lachers op haar hand en weet het publiek met veel toewijding te vermaken
 
 
Bent u senior en wilt u een gezellige middag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met woensdagochtend 22 november. Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!
 

 

Zangduo Ton en Sylvia

 

De bezoekers genieten van het zangduo Ton en Sylvia. Vandaar dat wij opnieuw de vraag kregen wanneer ze weer terug zouden komen. En ja, waarom ook niet?
 
Ze willen dan ook voor ons de aftrap van het nieuwe seizoen 'Meer Goud voor Oud' verzorgen, met wederom een leuk muziekprogramma!
 
 
Ton en Sylvia zaten jaren geleden in een Folk muziekband en later werd het een gelegenheidsband. Nadat ze allebei hun eigen weg ingingen en elkaar jaren niet meer zagen, zijn ze sinds een paar jaar weer bij elkaar als zangduo. Ze treden regelmatig op bij allerlei gelegenheden en feestjes.
 
Ton en sylvia hebben een breed repetoire voor jong en oud en zingen liedjes uit het heden, de Fifty's, de Country, Easy listening, Pop, Rock 'n roll en zingen zowel in het Engels als ook in het Nederlands.
 
 
Bent u senior en wilt u een gezellige middag beleven? Kom dan ook. U kunt zich opgeven tot en met woensdagochtend 13 september. Tot dan!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige woensdagmiddagen!
 

 

 

OPGAVEFORMULIER WOENSDAGMIDDAG 22 NOVEMBER 2017 VANAF 14:00 UUR/ GOUDEN CULTUUR.

Contact

Buurthuis De Meerpaal

Industrielaan 1
Ede
6717 EL

0318-630514