GOUDEN CULTUUR

Seniorenactiviteit
 

 

DINSDAGMIDDAG 8 OKTOBER 2019 VAN 13:30 UUR TOT 15:30 UUR.

Arie Vuyk

Arie Vuyk – Cabaretier
 

Meezing klassiek voor senioren


Ik geef het publiek een prachtige, hilarische tijd!

Muziekgeschiedenis is één van mijn grootste passies. Ik geef lezingen over componisten, met muziekvoorbeelden. Zonder vakjargon maar met enthousiasme! 
 

Inmiddels heb ik vijftien muzieklezingen op mijn repertoire, waarvan het meest gevraagd zijn: De cantates van J.S. Bach, de muziek van de twintigste eeuw, met zevenmijlslaarzen de muziekgeschiedenis door, Beethoven, en de symfonieën van Haydn.
 
 

BIOGRAFIE

Arie Vuyk

Ik ben in 1969 geboren in Krimpen aan den IJssel. Van jongs af aan ben ik gegrepen door cabaret, waarbij Fons Jansen, Freek de Jonge en Drs. P. grote voorbeelden zijn.
In 2001 won ik het Parkstad Cabaret Festival.
In 2004 won ik het Griffioen Cabaret Festival.
In 2016 won ik in de categorie cabaret/comedy Twentse Lente.

Ik acteerde acht jaar bij theatergroep Kijk Haar Nou en had een eigen tv programma op Rotterdam TV. Ik ben tekstschrijver voor onder andere Het Groot Niet Te Vermijden, die met mijn Piemellied een theater -en YouTube hit scoorden. Tevens schreef ik de biografie van deze groep, welke verscheen bij uitgeverij Trichis. In het najaar van 2017 verschijnt mijn tweede boek.

Samen met René Splinter maakte ik de CD Bij de Horizon Linksaf, waarop de liedjes uit mijn meer dan tien theaterprogramma’s terug te vinden zijn. Voor het Comedy Café te Amsterdam regisseerde ik de start-up opera Orfeo. Sinds 2016 maak ik ieder jaar een avondvullend oudejaarsconference.

Hoogtepunten uit mijn loopbaan zijn elf grappen van mijn hand die zijn opgenomen in Het Grootste Citatenboek ter Wereld, samengesteld door Gerd de Ley en de complimenten die ik van Youp van ’t Hek en Paul van Vliet kreeg nadat ze mij hadden zien optreden.

“Zijn typetjes scoren bij het publiek…”

“… Een evenwichtige voorstelling met tal van rode draden, van een onbevreesde artiest met ervaring.”

Algemeen Dagblad


“Een blijvertje in cabaretland”

Glans Magazine


“Oudejaarsconference Arie Vuyk smaakt naar meer.”

RTV Krimpenerwaard


“… de lach kan niet uitblijven. Ook aan durf mankeert het Vuyk niet.”

Friesch Dagblad

 

Bent u senior en wilt u een gratis, gezellige, fantastische showmiddag beleven met ook gratis koffie en/of thee met een koek? Kom dan ook. Tot dan!

 

Komt u, leuk! U mag zich opgeven via 

De mail: info@meerpaalede.nl
 

Via de telefoon: 0318-630514

Of via de receptie van De Meerpaal.

 

Maar u kunt ook gewoon spontaan aan komen.

Tot dinsdag!

 

Graag tot ziens op één van onze maandelijkse, gezellige seniorenmiddagen!