KINDERBURENDAG 2018 !!!

 

 

BEN JIJ TUSSEN DE 7 EN 12 JAAR? KOM JIJ vrijdag 21 SEPTEMBER OM 16:30 UUR OOK NAAR DE MEERPAAL? WIJ GAAN DAN WEER EEN 
KINDERBURENDAG VIEREN!


Van 16:30 uur tot 17:45 uur kun je in de Grote zaal Panna voetballen in een pannavoetbalkooi of een ander voetbalspel doen, of een 3D film kijken.
  

Ondertussen zijn de koks bezig met de laatst voorbereidingen voor het eten. Vervolgens kun je dan aanschuiven aan een lange bourgondische kindereettafel met o.a. pannenkoeken en poffertjes van 17:45-18:30 uur
  
Terwijl je aan het eten bent, kun je kijken naar een goochelaar. En is de uitslag er van de (super)kinderbuurthelden.

 

Maar…..je kunt dus dit jaar ook weer een prijs winnen!
 
Hoe? Doe een goede daad! Bijvoorbeeld: Een kinderspeeltuin opruimen, een boodschap doen of het stoepje vegen voor een oudere buurman of buurvrouw in de buurt/wijk of bijvoorbeeld iemand die moeilijk kan bewegen, helpen met de tuin, noem maar op, verzin zelf maar wat!

Maak een foto van jouw goede daad met ook jezelf er op en stuur die per mail op naar info@meerpaalede.nl Of doe de foto in een gesloten envelop en lever die in bij De Meerpaal. Vermeldt wel eventjes je naam en adres en vermeldt kort wat je gedaan hebt. Verstuur je inzending of lever je inzending in voor dinsdag 18 september 2018!

Tijdens de Kinderburendag, maakt de jury bekend wie de eerste, tweede en derde prijs heeft gewonnen! Degene met de eerste, tweede en derde prijs noemen wij tot de Kinderburendag 2019: 'Superkinderbuurtheld 2018' ,Vermeldt op een oorkonde.

Maar…alle kinderen die iets goed hebben gedaan, noemen wij 'Kinderbuurtheld' en krijgen een ‘Wij zijn trots op onze buurtkinderen’ Oorkonde en vermelden wij eventueel met foto en naam tot de Kinderburendag 2018 op een aparte ‘Wij zijn trots op onze buurtkinderen pagina’ op onze www.meerpaalede website. (Als je dit niet wilt, kun je dit bij je inzending ook aangeven.)

 

Sowieso zijn alle kinderen uit Ede-Zuid welkom op vrijdag 21 september, ongeacht of je wel of niet een goede daad hebt gedaan en een prijs wilt winnen!
 

We zien je op 21 september! 
De Kinderburendag start om 16:30 uur en eindigt om 18:30 uur in Buurthuis De Meerpaal. Voor ons is het makkelijk als je even doorgeeft dat je komt, dan weten wij namelijk hoeveel kinderen er komen. Je ouders mogen natuurlijk ook meekomen.

 

Kinderburendag 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: