DE EERSTE KINDERBURENDAG IN DE MEERPAAL WAS GESLAAGD!
 

Zo ongeveer, plus-minus 50 kinderen hebben gedurende de gehele, of een deel van de Kinderburendag in- en uitlopend, een bezoek gebracht aan De Meerpaal.


Eerlijk gezegd, werden we een beetje overrompeld door het aantal kinderen, gezien de aanmeldingen vooraf aan de Kinderburendag, wat stroef verliepen.
De kinderen hebben allerlei kinderlekkernijen kunnen eten, ondersteund door muziek van DJ Freestyle Music.

 

 

Twee kinderen hebben een prijs gewonnen voor hun goede daad die ze in de buurt en/of wijk hebben gedaan. Zij zijn uitgeroepen tot 'Superkinderbuurtheld 2016' en hebben een 'Wij zijn trots op onze buurtkinderen oorkonde!'gekregen met de vermelding Superkinderbuurtheld 2016. Zie voor meer informatie over deze goede daden, de onderliggende, 'Wij zijn trots op onze buurtkinderen!'pagina.
 

Wij danken het Oranje Fonds voor het mogelijk maken van de Kinderburendag 2016.
 

KINDERBURENDAG 2017

Wil jij volgend jaar ook vermeldt worden als'Superkinderbuurtheld 2017' op onze 'Wij zijn trots op onze buurtkinderen!' pagina en een oorkonde en een prijs verdienen? Doe dan volgend jaar voor 19 september ook een goede daad en stuur die naar ons op. Wegens het succes van de eerste Kinderburendag, gaan we het volgend jaar namelijk weer organiseren!
 

Tot volgend jaar!