KINDERBURENDAG

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE BUURTKINDEREN!

 

Naar aanleiding van onze oproep aan kinderen om goede daden te doen voor de buurt en/of de wijk hebben wij 2 hele leuke inzendingen gekregen. Deze 2 kinderen hebben wij 23 september, op onze Kinderburendag, uitgeroepen tot Superkinderbuurtheld 2016! 

 

Hieronder ziet u de 2 kinderen uit de wijk waar wij trots op zijn: Samy en Sven.
Samy en Sven hebben allebei een 'Wij zijn trots op onze buurtkinderen Oorkonde' en een prijs gehad. Wat goed wat jullie doen en hebben gedaan, ga zo door!

 

Samy is 11 jaar en hij had een telefoon gevonden met een bankpas maar het was niet zomaar een telefoon, het was de nieuwste Samsung Galaxy S7 edge. Wat hij toen als eerste heeft gedaan, is de bank bellen en die heeft de pas geblokkeerd. Toen begon de zoektocht naar de eigenaar. Hij ging naar het politiebureau maar daar waren geen aanmeldingen. Maar toen gebeurde het, zijn moeder vond een website met mensen daarop die iets kwijtraken en ze zagen de eigenaar! Ze hebben hem gebeld en gaven hem de telefoon terug, de eigenaar was natuurlijk heel blij.

En wij worden hier ook heel blij van en trots op! Goed gedaan Samy!!!

Sven is nog klein en heel jong maar zijn betrokkenheid met een schone buurt en een schoon park is al heel groot! Als Sven in het park is, wil hij opruimen en pakt hij zwerfvuil op en gooit het in de prullenbak! Wat een goed voorbeeld!

Daar kunnen veel volwassenen nog wat van leren! Ga zo door Sven!!! Wij zijn hier trots op!
 

Wil jij volgend jaar ook vermeldt worden als Superkinderbuurtheld 2017 op onze site en een oorkonde en een prijs verdienen? Doe dan volgend jaar voor 19 september 2017 ook een goede daad en stuur die naar ons op. Wegens het succes van de eerste Kinderburendag, gaan we het volgend jaar namelijk weer organiseren!

Tot volgend jaar!