Maandelijkse Rijbewijskeuringen in De Meerpaal (uitgezonderd de schoolvakanties)
 

PERSBERICHT
 

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN EDE
 

EDE - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 10 en 24 januari en 14 februari 2019 in de Meerpaal, Industrielaan 1 en vervolgens minimaal twee keer per maand op locatie.

 

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de websitewww.rijbewijskeuringsarts.nl.

 

Tarieven per januari 2019 (incl. BTW): 75+ B/E € 45,00medisch € 65,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 65,00.
Leden van CNV/FNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 10,00 korting op bovenstaande prijzen.
 

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

 

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). U beantwoord de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Binnen een week krijgt u het keuringsverslag dat de arts moet invullen per post of via de mail toegestuurd van het CBR.

 

De verwerking en beoordeling door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.