Maandelijkse Rijbewijskeuringen in De Meerpaal (uitgezonderd de schoolvakanties)
 

PERSBERICHT
 

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN EDE
 

EDE - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op  22 november in het coachhuis, Galvanistraat 1. Op 13 december in de Meerpaal, Industrielaan 1 en vervolgens minimaal eens per maand op beiden locaties.

 

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de websitewww.rijbewijskeuringsarts.nl.

 

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 42,50medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 59,50.
Leden van CNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op de 75+ B/E en medisch C/D/E en Taxipas krijgen E4,50 korting.


Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

 

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

 

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.