SAMEN MAKEN WE HET GOED!

Betekenis: 1. Samen staan we sterker! 2. Samen maken we het textiel- en kledinggoed. 3. Samen leggen we het bij, nemen wij vooroordelen weg!

(Maar met u nog beter!)

Eens in de twee weken, op de donderdagmiddag is er een groep van lieve, zeer leergierige vrouwen aanwezig in De Meerpaal die in Nederland hun tweede bestaan hebben gevonden. Deze vrouwen komen o.a. uit Birma (Myanmar), maar ook uit andere landen.
 

De groep is vooral zeer gemotiveerd bezig de Nederlandse taal te leren maar ook om creatief met de handen bezig te zijn. Zij vinden het fijn dat zij mee mogen doen in Nederland en in onze samenleving. Het project is gericht op een maatschappelijke versterking van de deelnemers. Maar ook willen zij heel graag wat betekenen voor andere mensen.

De groepen komen graag met onze senioren in contact. Zij kunnen voor u als senior een verstelwerkje doen of iets van u als levenswijze senior leren, bijvoorbeeld door middel van een gezellig, echt Hollands taalspelletje terwijl u wacht op de reparatie van uw verstelwerkje. Tevens maakt de groep, met het eventueel samenvallen van gedeelde data, ook deel uit van het Repair Ca Ede. 

 

In 2018 kunt u op de volgende donderdagmiddagen vanaf 14:00 uur tot uiterlijk 15:30 uur altijd langskomen:

11 januari, 25 januari, 8 februari, 22 februari, 8 maart, 22 maart, 12 april, 26 april, 24 mei, 7 juni, en 14 juni.

 


 

 

Wie weet tot ziens!